Sydney baby!
Jullie hebben de foto's al gezien van de zonsondergang in Sydney.. Ik heb er echt van genoten!
Ondertussen ben ik naar de camerawinkel gegaan, maar daar kreeg ik advies om weer ergens totaal anders heen te gaan en vermits ik al genoeg tijd en geld geinvesteerd heb in dat gedoe zonder resultaat heb ik besloten dat gewoon voor thuis te houden.
Maandag ook nog naar het camperdepot geweest in Sydney om de laatste regelingen voor Tasmanie te treffen, maar toen ik daar om 16u10 aankwam bleek de sluitingstijd 16u00 dus helaas ook die verplaatsing voor niks.. Een beetje een loze dag dus maar mooi weer dus geen klachten!
Dinsdag was het dan tijd voor Palm Beach, oftewel Summer Bay! Geen opnames aan de gang maar wel een parchtig decor voor een dagje zon, zee en strand. Ook een beetje bizar om precies IN een tv-programma te zitten, maar ik ben blij dat ik er ben geweest.
Woensdag was het dan St. Patricks Day en dat hebben we met het hostel en nog ontzettend veel andere hostels samen gevierd op een cruiseboot in de haven van Sydney. Prachtig om de skyline te zien wanneer het donker was, een ongelooflijke locatie voor een feestje. Het geheel was mij dan nog voor een prijsje geregeld door mijn Engelse vrienden dus dat maakte het uiteraard enkel maar beter :)
Gisteren ben ik dan naar Coogee Beach geweest want ik had gelezen dat het daar ideaal was om te snorkelen en dat is ook gebleken! Niet alleen een mooi strand maar zeer veel vissen vlak aan de kust dus een absolute aanrader!
Vandaag ga ik naar Manly Beach, zometeen neem ik de ferry daarheen en ik denk tegen valavond terug te komen zodat ik eens een zonsondergang op het water meemaak. Dat in Sydney kan niet anders dan ook prachtig zijn. De batterij van mijn fototoestel is alleszins opgeladen :)
Heb ook voor vannacht dan uiteindelijk nog een nacht in mijn hostel geboekt en ze hebben de shuttle bus naar het vliegveld speciaal voor mij wat vervroegd zodat ik vannacht om 4u45 wordt opgehaald en dan om 6u35 opstijg richting Tasmanie! Daar pik ik de van dan op en dan wordt het hopelijk de ultieme rust om nog even te kunnen bekomen van al mijn avonturen hier en het allemaal wat te laten doordringen, want dat is tot hier toe blijkbaar nog niet echt gebeurd. Helemaal alleen 3 maanden rondreizen door zo'n groot land.. Het is niet niks in principe, maar ik besef het allemaal nog niet zo goed. Liefst van al besef ik dat dus in de week die komt zodat ik wanneer ik weer thuis ben gelijk weer van heel mijn omgeving kan beginnen genieten en de aanpassing zo vlot mogelijk verloopt!
Ik heb ook vernomen dat het NET wanneer ik in Melbourne ben Formule 1 Grand Prix is. Leuk voor autoliefhebbers, maar mij zegt het absoluut niks in principe. Het ergst van al is dat dan alle hostels weer belachelijk duur worden -het zotste wat ik al gehoord heb is 45 $ per nacht voor een 14p dorm- en daar heb ik uiteraard geen zin in. Ik heb dus ook gebeld naar Melbourne Connections Backpackers, waar ik al gezeten heb en de Belgen had ontmoet en zij bieden me mijn kamer van de vorige keer aan -een 8p dorm- voor de normale prijs van 25 $! Dat heb ik dan ook gelukkig al ff vastgelegd zodat ik zeker ben dat ik geen absurde bedragen zal moeten betalen of op een couch belanden zoals vorige keer in Noosa.
Mijn accomodatie tot wanneer ik weer thuis ben ligt dus al vast dus alles onder controle! Meer controle dan ik afgelopen maanden gewend ben geweest zelfs, maar het voelt prima.
Ik zeg het denk ik elke keer en het wordt ook iedere keer meer waar: tot snel!
Klinkt allemaal geweldig... Palm - Coogey - Manly Beach...Summer Bay... St Patricks Day (rijmt..;-)) cruise in haven van Sydney.. iddd gezellige manier om een feestje te bouwen. Goed dat je nog een weekje natuur & rust organiseerde tegen het einde van deze 3 maanden. Tasmanië lijkt ook prachtig en wordt ook mede door de VAN een avontuur op zich! Njoy!! Zal ongelooflijk blij zijn je weer te zien! take care love xXx
Dag Julie, je moet inderdaad wel voor alles zorgen als je alleen bent en als ik het zo lees wist je niet van jezelf dat je het kon. Ook ik vond het in het begin een hele uitdaging waar je voorstond maar :
"Julie je kan het!!!!"
Wat de locaties betreft, het is inderdaad ongelooflijk dat je daar wandelt en alles herkent van tv of film.
Tot binnenkort
Wat zie ik we zijn laat met ons antwoord.Chris is hier héél de dag geweest met zakenvrienden.Hadden de kelder ingepalmd en zo ben ik niet op de PC geweest.Dat feestje op St.Patricks Day had ik willen meemaken.Zeker omdat ik in het Engels goed I love you kan zeggen.Gisteren de repetitie in Malle gehad voor Zoersel zingt.Dezen avond opvoering.Het wordt weeer leuk.Tuur gaat mee en wil fimen,dus ik zal nog weer eens te zien zijn in mijn oude dag MET Accordeon op het podium.We zijn blij dat je ( bij al dat je op veel vlakken formidabel bent ) je deze reis NOG meer bij geleerd hebt. Je vriendenkring is dan voor de toekomst uitgebreid en wel op Internationaal vlak! Het wordt dus nog interessanter in de toekomst.Bij Karolien hier naast is een Jongen MICHIEL geboren.4,055 kg. en 54 cm .lang.Een hele brok dus.Onze buren schrokken dat je 3 mnden al bijna om zijn , maar wij zijn blij dat je er weer zult zijn .XXXXXXXX Oma en Dédé
Deze keer is het Dédé alleen....Hij begon juist even te
schaterlachen en waarom dat hoor je hier.Ik schrok me wel even.In het Blad Plus magazine las hij Een van de beste activiteiten om uw buikspieren te verstevigen,dus minder buikje te hebben ,uw wervelkolom uit te rekken en uw gewrichten soepel te houden is....... LACHEN ( 500 kcal / uur,dat is geen grap ) !Dus je kan je voortaan ONVERWACHT aan leuke bulderende lachen verwachten.DIT van Dédé xxxxxxxxxxx Ook de meelezers kunnen er alvast op oefenen HAHA!!!!!!!
Benewd hoe je van Manly beach bent teruggekomen :p. Weekje rust sounds zaleg kzou me bank account opofferen om ook een weekje gewoon zo rond te kunnen tuffen met mn vannetje maaaarja, de plicht roept! Het vlaamse zorgstelsel kan unfortunately nt zonder Linnie. Dag negertje van me!
De laatste nieuwe stopplaats komt er aan! Tasmania, baby! Het aftellen is in Stabroek en omstreken absoluut serieus begonnen:D
Geniet van de laatste momenten en heel graag tot snel!
Gho...wat is het toch snel gegaan!! 3 maanden!!! Geniet van je allerlaatste 10dagen!
We hopen je ook snel te zien...maar er staan heel veel mensen voor ons in de rij...dus als je helemaal "back in town" bent en iedereen in volle glorie terug gezien hebt,eens goed uit je bol bent gegaan, eens stiepel zat bent geweest van het lekkere Belgische bier, ons Mi eens goed hebt verwend...zien we je zeker!!
Dikke kus en hopelijk tot snel na je "hevige" thuiskomst!!
Maar eerst nog ff genieten van dat prachtige land...want wedden dat je het toch zal missen??
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ik gun het je echt hé, maar ik zou toch graag wisselen met jou hoor:p
xxx
Ja 3 maanden alleen rondreizen, het is niet niks! Maar jij hebt het tot nu prachtig gedaan, en de minpunten van een reis worden nadien zeker ook pluspunten. Het moet allemaal wat bezinken, maar dit is een reis waar je nog jaren plezier aan zult beleven, want herinneringen die blijven. Ja het aftellen is begonnen dus genieten is de boodschap!!! Tot binnenkort.
Held :-)